U&K LÁNGOK BEMUTATÓ:

Miután minden a lángok martalékává vált, baszó bulit tartottunk az aqb-ben. Zenélt a Great Galactic Ghoul, az Acideal és Fellegi Áron.
GREAT GALACTIC GHOUL RÁDIÓMŰSOR:

„Az ember nem marad örökké a Földön. Kilépve megszokott bolygójáról egyszer, talán csak évszázadok múltán, kilép magából is.” – A Great Galactic Ghoul a poszthumán tematikákat körüljáró rádióműsor, ahol a biomutáns teknót és zajokat humanoid eszmecserék szakítják meg.

Cserna Endre, Tremmel Márk és Lődi Áron műsora a Lahmacun Rádión.

PANDÆMONIUM, FKSE:


A paraziták önfelszámoló korában a pokol személyes élmény marad, de nem a psziché kifürkészhetetlen útvesztőjében rejlik, hanem a gazdatest és az élősködő viszonyrendszerében.

Cserna Endre és Omon Wynfryth közös kiállítása az FKSE-ben.U&K HETEK, FKSE:


Hitka Lili kurátornak hála egy hónapig elfoglaltuk az FKSE 2-es műtermét. Ez idő alatt dolgoztunk a magazinon, bulikat szerveztünk, rádióadásokat toltunk, filmvetítéseket és műhelyfoglalkozásokat tartottunk mindenkinek, akit érdekelt.

MÁSODIK SZÁM, APPLIKÁCIÓ:

A sötétség nem oszlik fel, lejjebb ereszkedik, bővül, szépen mindent beterít. Az U&K második számában tájidegen alakok lebegnek a fekete lapon, élettelen, sivár antropomorf lények kikelve magukból, bebizonyítják, hogy az élettelen talajból is serkenhet a gyom. Legmenőbb külső szerzők, para 3D-k, kellemetlen dísztópiák, kultúra, politika, bulvár.
Ez az U&K Applikáció.

ELSŐ SZÁM, ERŐSZAK:


Az első szám 2019 második hónapjában robbant be a magyar közéletbe, hogy szétszakítsa azt a mindent ami korábban létezett, és a már üres térben erőszakkal elfoglalja a helyet, amelyet megérdemel. Az első számot még a négy OG U&K szerkesztő tartalmaival töltöttük meg, és távolról érződik benne az téli tüntetési hullám utolsó büdös lehelete.
Mark